Arrenca la campanya de Nadal de Comerç de Valls amb tot un seguit d’activitats, des del 29 de novembre i fins el 6 de gener. Sota el lema “El comerç local fa gran la ciutat. Vivim el Nadal amb tu!, Comerç de Valls vol animar als ciutadans a realitzar les compres als establiments vallencs. Ens ho comenta el regidor de turisme, Òscar Peris.

PUBLICITAT

Aquest any es torna a col·laborar amb entitats locals en les diverses activitats nadalenques programades. Unes accions que comencen aquest divendres amb la campanya del Black Friday on més d´una trentena de comerços oferiran descomptes, promocions i ofertes als seus clients a un mes vista de les festes nadalenques.

Enguany es repeteix “En busca del caganer amagat”, de l’1 al 15 de desembre. Fins a 12 caganers s’amaguen a 12 dels aparadors dels comerços vallencs. La butlleta per participar es pot adquirir a l´oficina de Comerç de Valls, al Centre Cívic i a l´Oficina de Turisme.  Entre totes les butlletes recollides es sortejaran 4 premis. El sorteig es realitzarà el 17 de desembre.

Comerç de Valls participarà un any més al Mercat de Nadal els dies 14 i 15 de desembre. Repartiran coca i xocolata entre tots els que portin el val que s’haurà obtingut per compres efectuades entre els dies 13 i 15 de desembre als establiments participants en la campanya.

Com a novetat, el 28 de desembre, entre tots els que pengin un vídeo enganxant la llufa més ben feta, entraran al sorteig de dos lots de vals de compra per comprar en els comerços col·laboradors. El sorteig i l’entrega del premi es realitzarà durant la setmana del 7 de gener.

Dir també que Comerç de Valls col·labora un any més amb el Centre Cívic I el Caga Tió dels dies 20 i 21 de desembre, regalant vals de compra de 10€ i regals de Comerç de Valls a les bosses de llaminadures que cagarà el Tió. D’altra banda, a partir del 16 de desembre, totes les botigues participants a la campanya regalaran per compres superiors a 20 euros un val d´una hora d´aparcament gratuït a les zones blaves de Valls. Enguany es regalen fins a 3.000 hores d´aparcament gratuït.

PUBLICITAT