Els clubs esportius afronten un nou cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de 1a Catalana, la UE Valls visita dissabte, a les quatre de la tarda, el camp de l’Alcarràs, tercer per la cua de la classificació. El conjunt que entrena Joan Antoni Pallarès té l’objectiu de sumar la cinquena victòria consecutiva per escalar posicions.

Al grup 3 de 3a Catalana, l’Atlètic Valls rep dissabte, a un quart de set de la tarda, al Vendrell, tercer classificat. Els homes d’Albert Pérez volen sumar tres punts més per mantenir-se al capdavant de la taula.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion visita dissabte, a les vuit del vespre, la pista del Mollet, el setè classificat. L’equip que entrena Oriol Pozo vol mantenir la mentalitat guanyadora que li va permetre derrotar el Palma en la passada jornada.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear s’enfronta dissabte, a les vuit del vespre, al Bàsquet Draft Gramenet, sisè classificat. Les jugadores de Benet Ibáñez esperen sumar un triomf que els permeti no despenjar-se de la permanència.

PUBLICITAT