El consistori asfaltarà la totalitat del carrer de Sant Francesc, des de la plaça Portal Nou fins a la cruïlla amb el carrer de Sant Antoni. L’actuació en un dels carrers més llargs del barri, de gairebé 450 metres, comportarà una inversió de 45.000 euros. El consistori ja ha executat en els últims mesos les obres de millora i reparació de voreres en aquest carrer i en breu es procedirà a l’asfaltatge d’una via que suporta un important volum de trànsit. Així ens ho explica l’alcaldessa Dolors Farré.

PUBLICITAT

En aquest mateix àmbit, l’ajuntament segueix amb el projecte de recuperació de les antigues muralles medievals de la ciutat. En els propers mesos es convocarà un concurs arquitectònic per definir el projecte d’enderroc, consolidació dels panys de l’antiga muralla i les característiques d’urbanització de l’entorn. D’altra banda, una altra recuperació important durant el 2020 serà la recuperarà de la coberta de l’església de Sant Francesc que en un futur, es destinarà a usos culturals.

PUBLICITAT