La Fundació Ginac de Valls promou el voluntariat per donar suport a les persones amb discapacitat de l’Alt Camp, a través del programa “Vols?” Sentir el Voluntariat. Actualment una dotzena de persones col·laboren de manera voluntària amb l’entitat, amb activitats de lectura, maquillatge, cuina i acompanyament a activitats al municipi

PUBLICITAT

Des de la Fundació necessiten incorporar persones al seu programa de voluntariat per atendre les necessitats de les persones que en formen part. Així, es troben pendents de posar en marxa tallers de fusteria, ceràmica o percussió, entre d’altres, per falta de voluntarisi voluntàries.

L’entitat també compta i promou el  voluntariat corporatiu, convidant a les empreses a incloure la diversitat i la integració com a part de la Responsabilitat Social Corporativa a través del seu voluntariat, implantant models de gestió ètics i de foment del desenvolupament sostenible.

La Fundació Ginac és una entitat social dedicada a les persones amb diversitat funcional o dificultats derivades de la salut mental, gent gran i les seves famílies i persones en risc d’exclusió social.

PUBLICITAT