Els mestres i professors: Candela Amorós, Carme Balcells, Montserrat Blavia, Anna Bosque, Montserrat Brusco, Armand Carreras, Anselm Crusells, Lluïsa Domingo,Francesca Estivill, Félix Fernandez, Lluis Figuerola, Mariona Flàvia, Rosa Maria Graners,Magda Jové, Jesús Lavilla, Josep M. Magrinyà, Gemma Martí, Carles Mir, Carme Montalà, Lluís Ortega, Lina Pàmies, Manel Revelles, Mari Àngels Rius , Mari Carme Solé i Jordi Tuset, que han excercit la seva carrera professional a Valls, van ser homenatjats aquest dilluns en un acte que va ser presidit per l’alcaldessa, Dolors Farré i al qual també s’hi van sumar els regidors i les regidores de la corporació.

PUBLICITAT

L’homenatge es realitza tot just ara en el moment de la seva jubilació i com a mostra d’agraïment per l’excel·lent tasca que han desenvolupat com a formadors de les vallenques i els vallencs.

PUBLICITAT