VallsJove impulsa una nova edició del Mercat d’Art Jove on els joves artistes locals i de la comarca exposaran les seves creacions i produccions. El Mercat, que se celebrarà a la plaça del Pati aquest dissabte, coincidint amb el Mercat de Nadal de Valls, obrirà les portes a les 10 del matí I comptarà amb 11 parades, relacionats amb l’àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses. Totes les persones que realitzin compres a les parades del mercat rebran un val gratuït de degustació de vermut Montseta.

PUBLICITAT

Amb aquesta proposta, ha explicat la regidora, el servei de Joventut vol oferir espais per a la difusió dels artistes del territori, però també incentivar i potenciar la creació artística del jovent de la ciutat i fomentar el consum cultural i artístic del conjunt de la població. Ens ho comenta la regidora de Joventut Laia castells.

El Mercat d’Art Jove es complementarà amb activitats al llarg de tota la jornada I per tant la mostra anirà acompanyada d’activitats musicals i artístiques, a l’escenari del Pati, proposades per les escoles de ball de la ciutat, l’escola de música i altres entitats vallenques. La jornada es tancarà amb un karaoke jove.

PUBLICITAT