Després del pont de la Puríssima, els equips esportius de casa nostra tornen a la competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls rep diumenge, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, a l’Ascó, el tercer classificat. Després de cinc triomfs seguits, el conjunt blanc-i-vermell té l’objectiu de sumar tres punts més per seguir escalant posicions a la taula classificatòria.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls visita dissabte, a dos quarts de cinc de la tarda, el camp de la Riera de Gaià, el cuer de la lliga. Aquest enfrontament esdevé important per l’equip vallenc per recuperar el liderat que ara mateix ostenta l’Altafulla.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion rep dissabte, a les sis de la tarda, al Mataró, el quart classificat. Els homes d’Oriol Pozo volen oblidar la derrota de la passada jornada a la pista del Mollet i mirar cap a la part alta de la classificació.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear visita dissabte, també a les sis de la tarda, la pista del Mataró, el sisè classificat. Les noies de Benet Ibáñez volen sumar la segona victòria consecutiva per escapar-se de la part baixa de la lliga.

PUBLICITAT