Neix la nova marca turística ‘Plana de Secà de l’Alt Camp’, per posar en valor la pagesia i els elements patrimonials. Un projecte que programarà accions el 2020 per potenciar la marca de turisme sostenible. Les diverses entitats que impulsen el projecte han presentat ja el nou mapa que posa en valor tots els municipis i els diversos elements d’aquesta plana. S’hi troba informació de restaurants, cases rurals, tasts de vins, rutes o visites guiades.

PUBLICITAT

Comencen les obres de millora del carrer de Sant Francesc amb la renovació de la xarxa de clavegueram del primer tram del carrer. Es per això que el trànsit estarà tallat fins el proper 20 de desembre, en el tram comprès entre el Portal Nou i la plaça de la Fusta. Un cop s’hagi enllestit la instal·lació del nou clavegueram, a partir del 2020 es procedirà a l’asfaltatge de tot el vial, des del Portal Nou fins a l’alçada de la plaça de Sant Francesc.

Valls contracta la realització dels treballs arqueològics de l’entorn de l’antiga Ermita de Santa Magdalena, situada a la carretera de Picamoixons a prop dels barris de Santa Magdalena i les Comarques. Els treballs inclouen l’estudi de les dues tombes trobades en estudis anteriors i un extrem de la paret de l’ermita, amb l’objectiu de determinar els elements a conservar de cara a la redacció de l’última fase de l’enderroc i la urbanització de l’entorn.

El president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Roger Gispert, i l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, signen el conveni de col·laboració que estableix una subvenció municipal a l’entitat de 7.000 euros. Aquesta subvenció es concedeix per la promoció i difusió del patrimoni cultural i immaterial del fet casteller que realitza la Coordinadora.

El xef vallenc Josep Moreno del restaurant Deliranto de Salou rep la seva primera Estrella Michelin. Es per això que l’alcaldessa Dolors Farré va fer-li una recepció a l’ajuntament vallenc on també van assistir-hi els familiars del cuiner.

PUBLICITAT