Els equips esportius de casa nostra han tingut un nou cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls va empatar sense gols a casa contra l’Ascó i va trencar la ratxa de cinc victòries consecutives. Els de Joan Antoni Pallarès acaben la jornada en novena posició amb 20 punts a set punts de les places de descens i a dotze del play off.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls va empatar a 1 al camp de la Riera de Gaià i perd avantatge respecte el primer classificat. Després d’aquesta jornada, el conjunt vallenc ocupa la segona posició i es troba a tres punts de l’Altafulla, el líder de la competició.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion va derrotar a casa per 67-57 al Mataró. Els homes d’Oriol Pozo han aconseguit escalar fins a la setena plaça de la classificació amb 7 victòries i 5 derrotes.

També bones notícies a la Copa Catalunya Femenina pel que fa als interessos del CB Valls Lear. Les jugadores vallenques es van imposar per 52-68 a la pista del Mataró. Aquesta victòria fa que aconsegueixin distanciar-se de les posicions de perill. Ara mateix són onzenes amb 4 victòries i 7 derrotes.

PUBLICITAT