El caldo de nadal, nova cita gastronòmica a la Plaça de l’Oli aquest dissabte dia 21. L’activitat consistirà en preparar un caldo, a partir de les 10 del matí, amb productes comprats a la mateixa plaça, tan a les botigues com a les parades del mercat de la fruita i la verdura. Quan el caldo estigui llest, cap a les 11 hores, s’oferirà gratuïtament a tots els presents perquè el puguin degustar. Està previst que es serveixin unes 400 degustacions, les quals es serviran amb una tassa, per degustar-lo a la mateixa plaça, o en un embàs per emportar-s’ho cap a casa.

PUBLICITAT

El caldo de Nadal és la segona edició d’aquesta activitat promocional del mercat de la fruita i la verdura que porta per lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”. L’objectiu de la campanya es posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada.

La iniciativa està organitzada per la regidoria de Comerç i Turisme i l’Associació de Restauradors de  la ciutat. Dir que durant l’any es celebren actes promocionals, com showcookings, la Favatada popular, l’Esmorzar de veremadors o la Jornada gastronòmica del calçot.

PUBLICITAT