1️⃣5️⃣ anys ENCISTELLA X @la marato. 2019 12 14 SOPAR X @maratocbvalls

La sala Kursaal de Valls va aplegar, una edició més, el sopar de la Marató de TV3, un acte organitzat per la Comissió Social del Club Bàsquet Valls per seguir recaptant fons per l’activitat solidària més important que es fa arreu del país durant l’any.

1️⃣5️⃣ anys ENCISTELLA X @la marato. 2019 12 14 SOPAR X @maratocbvalls
PUBLICITAT

D’aquesta manera, el Kursaal aplegava dissabte un grup nombrós de persones que no es volien perdre aquest acte, que serveix sempre com a colofó final dels actes que organitza el club vallenc i que serveix com a final d’un mes llarg d’activitats de tots els tipus per col·laborar i recaptar fons. Durant el sopar, es va realitzar  un gran sorteig amb regals gentilesa de diferents empreses i establiments de Valls i rodalies.

PUBLICITAT