Els pastorets del grup del teatre principal ja estan a punt per les representacions. Enguany celebren 20 anys de la represa al teatre Pricnipal.  L’espectacle compta amb novetats en algunes escenes, com la de l’infern, així com els ja típics gags d’actualitat. Després del canvi generacional en la majoria dels personatges principals de l’edició passada, aquest any es consoliden Magí Rull i Elena Tous com a Garrafó i Mariana, i Alguer Montull amb Arola Palau com a Fredolic i Sulina. De la mateixa manera, Arnau Sanromà tornarà a encarnar un Llucifer amb més protagonisme. Finalment, Roger Montalà interpretar el paper de Satanàs, al costat d’un àngel que serà interpretat per Mireia Besora. A tots ells s’hi sumen una cinquantena d’actors i actrius de diferents edats, junt amb una trentena de persones que formen part de l’equip tècnic i de support.

PUBLICITAT

Aquest any els directors Nil Fabra i Bàrbara Flores són els encarregats de fer funcionar tot aquest engranatge amb el seu segell particular en l’espectacle. Les actuacions seran els dies 26, 28 i 29 de desembre, 1, 4 i 6 de gener a les 6 de la tarda. El dia 4 de gener també hi haurà una segona sessió, a les 9 del vespre. La compra d’entrades pot fer-se a les mateixes taquilles del Principal o a la web d’Eventbrite. En algunes de les funcions ja hi ha un alt nombre d’espectadors.

PUBLICITAT