El grup del ripollès és el primer cap de cartell confirmat en les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls de 2021. La formació actuarà en el seu propi espai, ja que instal·larà una vela especial en una zona  situat a l’accés de Valls en les proximitats del pont de Mas Miquel. Txarango actuarà divendres 29 i dissabte 30 de gener de 2021, amb dos concerts, dins la seva nova gira que desembarcarà només en quinze localitats dels Països Catalans. Per tant, la banda de Sant Joan de les Abadesses serà un dels noms destacats de les Decennals ja des del mateix inici de la celebració, en la jornada inaugural, que precisament serà el dia 29.

PUBLICITAT

Les Festes Decennals abastaran des del divendres 29 de gener al diumenge 7 de febrer, i se celebren cada deu anys, els acabats en u.

Txarango ha anunciat el nou disc i també el calendari d’una gira única sota la carpa del seu propi circ, una vela de 60 metres de diàmetre, amb la que el grup s’acomiadarà dels escenaris, després de 10 anys de concerts per arreu.

PUBLICITAT