Els equips esportius de casa nostra tanquen l’any en un nou cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb el futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls se’n va de la millor manera després de golejar al Vilanova amb un resultat final de 4-1. Els de Joan Antoni Pallarés segueixen en ratxa, ara ja de 7 partits sense conèixer la derrota. Avancen fins la cinquena posició amb 23 punts i a 9 del play off.

Al grup 3 de Tercera Catalana,  l’Atlètic Valls va punxar davant l’UE Segur. El partit no es va decidir fins al minut 66 amb un gol del conjunt visitant que sentenciaria el partit que finalment va acabar 1-2. L’equip vallenc perd la segona posició però segueixen a un punt del play-off.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion van ensopegar per la mínima a casa del Càmping Bianya Roser per 79-77. Tot i això, el conjunt vallenc es manté com a setè classificat.

També males notícies per les jugadores del CB Valls Lear a la Copa Catalunya Femenina que no van poder superar el Cerdanyola amb un resultat final de 43-54. Tot i això segueixen onzenes i fora de perill amb un balanç de 4 victòries i 8 derrotes.

PUBLICITAT