Els equips esportius de casa nostra afronten un nou cap setmana de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls visita diumenge, a les dotze del migdia, el camp del Vilanova. El conjunt que entrena Joan Antoni Pallarès ocupa la novena posició i encadena sis partits consecutius sense perdre.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls s’enfronta dissabte, a un quart de set de la tarda, contra el Segur de Calafell. El conjunt vallenc ocupa la segona posició de la taula a tres punts de l’Altafulla, el líder de la competició.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion tancarà el 2019 aquest diumenge, a dos quarts d’una del migdia, a la pista del Càmping Bianya Roser, el darrer classificat. Els homes d’Oriol Pozo, que són setens, volen acomiadar l’any amb un triomf que els permeti escalar posicions.

Finalment a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear s’enfronta dissabte, a les set de la tarda, contra el Cerdanyola. Les noies de Benet Ibáñez volen tancar l’any amb una victòria que els permeti fugir de la zona perillosa.

PUBLICITAT