El gran recapte repeteix èxit de solidaritat amb prop de 21.000 quilos d’aliments recollits. Més de 200 voluntaris han participat en l’edició d’enguany. Uns aliments que es distribuiran a persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

PUBLICITAT

Segons un estudi del rac, la carretera C37 entre Alcover i Valls és el tram de carretera amb més risc d’accident de tot Catalunya. L’estudi també destaca que més del 40% dels accidents greus i mortals que s’han registrat en aquest tram són de vehicles pesants i de camions. Malgrat aquest punt negre, l’estudi conclou que Tarragona és la demarcació catalana que té menys quilòmetres de carretera amb un risc d’accident alt o molt alt

Es presenta al Museu de Valls el número 12 de la revista “Cultura i Paisatge”. La revista compta amb 130 pàgines i dedica en l’apartat de l’editorial unes paraules a les víctimes i familiars de la riuada. La revista inclou articles sobre Joan Miró, la casa del Tallat, La conquesta de Mallorca, el Museu del Pessebre de Catalunya o del nou Museu de Poblet.

En política, la vallenca Rosa Maria Ibarra se situa al capdamunt de la nova executiva del PSC. Ibarra tindrà les funcions de justícia, habitatge i funció pública. La socialista ja va tenir la secretaria de justícia en el Congrés de fa quatre anys. A més, el selvatà Josep Masdeu també forma part de la nova executiva.

Pel que fa a successos, dimecres es va cremar una estufa a la Residència Ballús de Valls. Els fets van succeir poc abans de les set del vesper i els bombers van desallotjar la setantena de persones que es trobaven a la residència degut a la gran quantitat de fum que va provocar l’incendi. El foc va ser apagat ràpidament. 

Robatoris sense detinguts en diversos trasters de la plaça de la Torratxa de Valls. Els Mossos d’esquadra van rebre l’avís dimecres al matí, quan una veïna del mateix edifici els va informar de que diverses portes havien estat forçades. A hores d’ara es desconeixen els objectes que s’han robat i els veïns afectats encara no han presentat la denúncia.

Nova concentració als jutjats de Valls coincidint amb la data d’empresonament dels Jordis. Va ser convocada dilluns, per l’ANC, davant els jutjats de Valls, i en aquesta ocasió es va coorganitzar l’acte amb el col·lectiu A Valls fem Taca d’Oli. Durant la protesta es va comptar amb la intervenció d’un representant dels Avis i Àvies per la Llibertat de Reus i amb l’actuació musical d’Ernest Bertran.

PUBLICITAT