“La Fàbrica de les Il·lusions”, una de les grans novetats de les festes nadalenques a Valls, ha obert portes aquest dijous 2 de gener. El Centre Cívic impulsa aquest nou projecte que es podrà visitar a la sala de la Cooperativa fins el 4 de gener. Es tracta d’un espectacle participatiu i familiar de llums, colors i molta màgia on els infants s’endinsaran pel recorregut de la fàbrica on treballen els secretaris i secretàries de ses majestats els Reis d’Orient. La regidora de Joventut i Acció Cívica, Laia Castells, destaca l’èxit d’una iniciativa que ha exhaurit totes les entrades.

PUBLICITAT

En aquest espai els nens i nenes podran descobrir com els ajudants dels Reis preparen les joguines que repartiran la matinada del 5 de gener, recullen les cartes a l’Oficina Central de correus i ordenen tota la informació per transformar les il·lusions en regals.

Aquesta nova proposta farà que els infants de Valls puguin lliurar les seves cartes a la comitiva de ses Majestats, durant els dies previs de la festivitat de Reis.

PUBLICITAT