La Junta de Govern Local del passat 30 de desembre va aprovar l’adjudicació de la nova urbanització de la rambla central del Passeig President Tarradellas al barri del Fornàs. Les obres contemplen, com a punt principal, garantir l’ombra als vianants. La partida que es va destinar té un import de 81.390 euros.

PUBLICITAT

També es va acordar la concessió dels Premis Dolors Vives i Rodon per a estudis de dones, de gènere i d’igualtat als treballs. En concret, s’han premiat els treballs LGTB i el col·lectiu transsexual ambdós realitzats pels alumnes de l’Institut Serra de Miramar.

Finalment, també es va aprovar la redacció del projecte d’obres per la reforma del local municipal situat a la plaça de les Escudelles número 5, que acollirà serveis i activitats com a nou Espai Jove de la regidoria de Joventut i Acció Cívica. L’import de les obres és de 6.290 euros.

El sanejament del carrer Arquitecte Josep de la Concepció i les subvencions a entitats juvenils i d’educació en el lleure són d’altres punts que es van aprovar en la darrera Junta de Govern del 2019.

PUBLICITAT