El Centre Cívic de Valls ha obert al públic, aquest dimarts 7 de gener, les inscripcions per les diferents activitats que ha programat per aquest trimestre. Se’n han previst un total de 49. La regidora d’Acció Cívica i Joventut, Laia Castells, ha explicat que les propostes s’adrecen a totes les edats.

PUBLICITAT

Les activitats del Centre Cívic s’iniciaran durant la tercera setmana d’aquest mes, a partir del dilluns 13 de gener. La programació inclou, com ja és habitual, cursos trimestrals, però també tallers monogràfics de poques hores de durada, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils de caràcter gratuït.

En aquest trimestre es manté un nombre important d’activitats gratuïtes (un total de 24, quasi el 50 per cent de l’oferta). A més s’ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d’exclusió social i econòmica, potenciant així, l’element de cohesió, de dinamització i d’acció cívica d’aquest espai a la ciutat. D’altra banda, per als col·lectius de gent gran i de joves es mantenen els preus reduïts, facilitant així l’accés a les activitats a tota la població.

PUBLICITAT