El dia de Reis marca tradicionalment el punt i final als actes de Nadal a Valls, que enguany han estat marcats per les nombroses novetats i per una alta participació en el conjunt de les propostes. L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, destaca l’èxit del conjunt d’iniciatives organitzades per entitats i agents en unes celebracions que excel·leixen per ser un mostrari divers i plural de tradicions.

PUBLICITAT

Els nous actes de Cap d’Any, l’arbre de Nadal a la plaça Pilar Prim i els espectacles de llum i colors a la façana de la Casa de la Vila han estat algunes de les novetats d’enguany. D’altra banda, la Fàbrica de les Il·lusions s’ha estrenat amb èxit com a espai familiar, amb 1.350 assistents i tots els passis exhaurits.

Les representacions dels Pastorets Principals també han penjat, per primera vegada, el cartell complet en totes set representacions, amb 1.918 espectadors i un cent per cent d’ocupació.

Finalment, també s’ha registrat una xifra rècord en la venda d’abonaments dels Teatres de Valls de cara a la nova temporada d’hivern, amb 442 títols venuts.

PUBLICITAT