Arrenca l’any comercial i Comerç de Valls organitza la 37a edició de la Fira de Rebaixes al carrer coincidint amb la primera setmana de rebaixes. Es continua amb la fórmula de sortir davant de cada comerç que en aquesta ocasió serà divendres 10 i dissabte 11 de gener en horari comercial. Aquells comerços que no poden sortir al carrer  per  motius d’espai, tindran en el seu interior les ofertes, descomptes i promocions.

PUBLICITAT

Hi participaran un total de 33 comerços on  dels quals més d´una vintena ompliran el centre comercial a cel obert de Valls amb les millors rebaixes de temporada en moda i complements per a tota la família, salut i bellesa, parament de la llar, decoració, floristeries, papereries, botigues de joguines, fotografia i tecnologia per a que els vallencs i gent de la comarca passegin i comprin còmodament pels carrers de la ciutat.

Sortint a peu de carrer es pretén apropar encara més el comerç local a la ciutadania amb les facilitats que comporta comprar al comerç de proximitat: emprovar i veure el producte in situ, no haver de fer cues ni esperes per gaudir dels productes i amb un tracte professional i proper.

PUBLICITAT