Després de les vacances de Nadal, els equips esportius de casa nostra tornen a la competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol, al grup 2 de primera catalana, la UE Valls rep diumenge a dos quarts de cinc al CF Can Vidalet, el quinzè classificat. Després de set partits sense perdre, el conjunt blanc-i-vermell té l’objectiu de sumar tres punts més per seguir escalant posicions a la taula classificatòria.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls visita diumenge, a les dotze, el camp del San Salvador A, que ocupa l’onzena posició. Aquest partit serà important per recuperar la segona posició que ara mateix ostenta el Segur UE.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion rep dissabte, a les sis de la tarda, al JAC Sants A, el desè classificat. El conjunt vallenc segueix com a setÈ classificat però, això sí, a quatre punts del líder.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear, visita diumenge a les set de la tarda, la pista del CB Igualada. Les de Valls ocupen l’onzena posició mentre que les d’Igualada la tretzena. Serà un partit decisiu ja que les noies de Benet Ibáñez només van un punt per sobre a la classificació.

PUBLICITAT