La Comissió Literària ha presentat les bases de la convocatòria d’aquest premi de poesia, dotat amb 4.000 euros. A més, el guanyador veurà publicada la seva obra, per l’editorial vallenca Cossetània. Margarida Aritzeta, membre de la comissió de literatura de les Decennals 2021, ens parla de la importància d’aquest premi.

PUBLICITAT

Els treballs poètics han de ser inèdits i estar escrits en català. Es podran entregar fins el 13 de setembre per correu electrònic. El premi es donarà a conèixer el 29 gener de 2021 en un acte que comptarà amb música i tecnologia audiovisual. El jurat estarà integrat per Jordi Julià, Maria Dasca, Magí Sunyer, Cèlia Sànchez i Dolors Miquel. L’endemà, el guanyador del premi signarà exemplars a la biblioteca Carles Cardó.

D’altra banda, s’està ultimant la convocatòria d’un premi adreçat a joves, en concret estudiants de secundària dels instituts de l’Alt Camp. Aquest concurs premiarà un audiovisual breu, de tema literari, i els guanyadors es donaran a conèixer en el mateix acte de concessió del Premi Decàlia.

PUBLICITAT