Valls va acollir divendres el consell general de Cambres de Comerç de Catalunya. Un dels punts que es van acordar en la reunió va ser reclamar a l’estat un major esforç d’inversió a Catalunya. Tot i avalar el nou govern de Pedro Sánchez, el president del Consell de Cambres de Catalunya, Joan Canadell, recorda que hi ha projectes pendents, especialment en matèria d’infraestructures, des de fa molt de temps.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, va exposar el dèficit de connexió viària i ferroviària que té la demarcació.

Els presidents de les cambres també adverteixen de la necessitat que els governs català i espanyol tinguin aviat a punt nous pressupostos per un sistema econòmic estable. Finalment, confien que la Generalitat aprovarà la nova llei de cambres que ha de regular el funcionament de les mateixes al país.

PUBLICITAT