Els equips esportius de casa nostra han tingut un nou cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls va guanyar 3-1 a casa contra el Can Vidalet. Els de Joan Antoni Pallarès acaben la jornada en cinquena posició a set punts del play-off d’ascens i a quinze de l’ascens directe.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls va empatar a dos a casa del San Salvador A. Després d’aquesta jornada, el conjunt vallenc recupera la segona posició i es queda a sis punts de la primera.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion va perdre per la mínima a casa contra el Sants. El partit va acabar amb un 69-72 cosa que va provocar que el conjunt vallenc baixes fins la novena posició.

També males notícies a la Copa Catalunya Femenina pel que fa als interessos del CB Valls Lear. Les jugadores vallenques van perdre 58-40 a la pista del CB Igualada. Les jugadores de Benet Ibáñez acaben la jornada en dotzena posició amb 4 victòries i 9 derrotes.  

PUBLICITAT