Entre les propostes destaquen La dona del 600”, “Cobertura” i “Una història real. Uns espectacles teatrals que la Xarxa de Cultura de Valls va posar a la venda per les festes de Nadal en format d’abonament. Així ens ho comenta el regidor de cultura Marc Ayala

PUBLICITAT

A part d’aquestes propostes de l’abonament, hi ha una desena més d’espectacles amb grans intèrprets. La dansa tidrà un paper destacat en la nova programació amb l’actuació de la companyia italiana el Balleto di Siena. Un ballet que retrà homenatge al món imaginatiu i màgic del cineasta Federico Fellini. L’humor de Justo Molinero serà un altre dels plats forts del menú cultural. També es podrà gaudir de la “Bona Gent” de Quim Masferrer, durant la Festa Major de Sant Joan, al juny. A nivell musical, el grup El Petit de Ca l’Eril presentarà el seu últim treball.

La temporada també presenta propostes innovadores en l’espai reservat als artistes locals, com és el cas de Clau de Do. Un espectacle multidisciplinar dirigit per Francina Fernández per commemorar el dia de la dona i que comptarà amb la participació d’una quinzena de creadores i artistes vallenques. Francisca Fernández ens parla de l’obra.

A nivell musical, el protagonisme local recaurà en el grup La Tieta Clara, que presentarà el seu espectacle Armilles i tirants, un recull de versions de cançó catalana interpretades d’una forma personal i exquisida. Pel que fa a l’apartat de teatre familiar destaca la proposta dels vallencs Eudald i Gerard Mallorquí que presentaran “El Faune, el drac i el dimoni”. Pels petits també s’ha programat un espectacle de la companyia Xirriquiteula que orbitaran al voltant de la terra amb la Laika.

Dilluns 3 de febrer es posaran a la venda totes les entrades a les taquilles del Teatre Principal en els horaris habituals i també les 24 hores del dia a la plataforma web www.eventbrite.es. La programació inclou els descomptes habituals com, per exemple, el del Carnet Amics dels Teatres que ja compta amb 2.779 titulars.

PUBLICITAT