Dues sessions de contacontes infantils i una presentació de llibre són les activitats que la Biblioteca Carles Cardó ha preparat per les pròximes setmanes. Les tres activitats són d’entrada lliure i gratuïta. La primera cita és el contacontes en anglès “The clouds in the sky”, presentat per Laura González i Eva Magaña, que tindrà lloc aquest dijous a les 17:30 hores.

PUBLICITAT

Dijous 30 de gener, a la mateixa hora, seguiran els contacontes amb “Contes del Japó”, aquest país llunyà ple de dracs, muntanyes nevades, cançons misterioses i milers de flors de cirerer.

Per acabar, dijous 6 de febrer a les 19 hores, tindrà lloc la presentació de l’obra d’Endika Armengol: “Las sandalias peregrines”. L’autor explica en forma de diari les seves vivències d’aquests darrers anys en el pelegrinatge a Santiago, amanides amb útils consells i anècdotes.

PUBLICITAT