Una setmana més, els equips esportius de casa nostra es preparen per una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls, visita dissabte, a les sis de la tarda, al UD Vista Alegre. El conjunt blanc-i-vermell intentarà augmentar la ratxa ara ja de vuit partits sense conèixer la derrota.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls rep també dissabte, a un quart de set, al Torreforta, que ocupa la novena posició. Els homes de Sergi Ferré, volen consolidar la segona posició i escurçar distàncies amb el primer classificat, L’Altafulla CE.

A la Lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion, visita dissabte, a dos quarts de set,   l’ANAGAN Olivar, l’onzè classificat. En catorze jornades, els vallencs es troben en novena posició amb 7 victòries però, també 7 derrotes, tenen l’objectiu de sumar un triomf que els porti a la part alta de la classificació.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear rep també dissabte a les sis, al JOVIAT, l’onzè classificat. Les jugadores de Benet Ibáñez necessiten la victòria ja que només estan un punt per sobre del seu rival.

PUBLICITAT