La cursa està organitzada per e4dreams, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports. El recorregut presenta dues opcions, la de 5 quilòmetres i la de 10, amb una ruta circular i un circuit semi urbà. I com a novetat, enguany es podrà fer el circuit de 5km caminant. La Cursa del Calçot està oberta a tota la població major de 16 anys i la inscripció es pot realitzar online a partir del diumenge 26 de gener a la web www.e4dreams.com. La prova s’iniciarà a les 9.30 hores des de la pista d’atletisme del Fornàs i l’entrega de premis serà a les 11:30 hores. Els dorsals es podran recollir a partir de les 8:30 hores. S’entregarà un trofeu als tres primers participants masculins i femenins de la general i al primer de la categoria dels 10 quilòmetres.

PUBLICITAT

Aquest any la Cursa tornarà a col·laborar solidàriament amb «Fan del Lluís» aportant a l’associació el 10% de l’import de la inscripció. D’aquesta manera es preveu recaptar recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita. La prova esportiva comptarà de nou amb la participació de l’equip de voluntaris de la Fundació «la Caixa» que donaran suport a la logística de l’activitat.

PUBLICITAT