Els actes de la Unió Anelles de la Flama començaran el divendres 31 de gener, a les 21.30 h, al local social de l’entitat, amb la recuperació del sopar d’etiqueta i un Gran Ball de Gala, com a inici del compte enrere per les Festes Decennals 2021.  El sopar i el ball estan oberts a tota la ciutadania i els tiquets es podran adquirir a partir d’aquest divendres.

PUBLICITAT

Dissabte, vigília del dia de la Mare de Déu de la Candela, tindrà lloc la presentació d’un llibre sobre músiques i cançons de la nostra terra. També hi haurà l’acte sacramental, el correfoc i el ball parlat del ball de Diables de Valls, acte que es va  aplaçar per Santa Úrsula. El diumenge 2 de febrer, dia de la festa en honor a la patrona vallenca, a les 10.30 h, a l’església arxiprestal de Sant Joan, tindrà lloc la representació completa de la Moixiganga de Valls, una de les actuacions de les més importants que realitza durant l’any. La Muixeranga de València acompanyarà la representació, com l’any passat. Com a novetat enguany s’ha convidat la Moixiganga a l’ofrena, al Monestir de Poblet, en el II Homenatge a Jaume I, en commemoració del seu naixement, un 2 de febrer. 

D’altra banda, dir que fins el 9 de febrer es pot veure l’exposició “Patufet, on ets?”, dedicada a l’escriptor, folklorista i promotor Aureli Capmany, al Pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs. I fins el 15 de febrer el local social de la UAF  acull la mostra dedicada als 60 anys de la colla sardanista Bell Esplai. 

PUBLICITAT