Un cap de setmana més, els equips de casa nostra es preparen per una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls rep diumenge, a partir de dos quarts de cinc de la tarda a la UD Viladecans, el catorzé classificat. Els vallencs segueixen a la part alta de la classificació i volen seguir escalant posicions i sobretot no perdre cap punt a casa. 

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls visita diumenge, a les dotze del migdia, el camp del Sant Jaume Domenys. els homes d’Albert Pérez intentaràn escurçar distàncies amb el primer classificat, l’Altafulla, amb una distància de quatre punts.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion rep dissabte, a les sis de la tarda, al CB Salou A, el cinquè classificat. Els homes d’Oriol Pozo han de marcar les diferències i seguir amb la dinàmica guanyadora de l’últim partit. 

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear visita dissabte, a les sis de la tarda al Lleida, el tercer classificat. Les noies de Benet Ibáñez afrontaràn la jornada amb un balanç de cinc victòries i nou derrotes. 

PUBLICITAT