PUBLICITAT

Ja es troben a la venda les entrades de la nova temporada dels Teatres de Valls. Es poden adquirir tant a les taquilles com a la plataforma digital www.eventbrite.es. Les taquilles del Teatre oferiran un horari especial del 4 al 8 de febrer, obrint de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores. A partir del 12 de febrer recuperaran l’horari habitual, els dimecres no festius de 18 a 21 hores i els divendres no festius de 12 a 13:30 hores. La temporada està marcada per grans intèrprets com Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Rosa Vila i Bruno Oro i Clara Segura. També destaquen en la nova temporada Quim Masferrer, Justo Molinero, el Petit de Cal Eril, muntatges de creadors vallencs i els espectacles familiars.

D’altra banda, dir que la representació de l’espectacle “Una història real a Valls” prevista pel dissabte 9 de maig es posposa al dissabte 6 de juny. La productora Focus s’ha vist obligada a posposar l’inici de la gira d’aquest espectacle. En cas que els espectadors vulguin que els hi sigui retornat l’import de la localitat es realitzarà pel mateix sistema que s’hagi adquirit. “Una història real” és un thriller que protagonitzen Julio Manrique, Mireia Aixalà i Nil Cardoner.

PUBLICITAT