Un cap de setmana més, els equips de casa nostra han afrontat una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de 1a Catalana, la UE Valls guanya davant el CE El Catllar amb un resultat d’1-2. L’equip blanc-i-vermell acaba la jornada 19 del campionat com a tercer classificat a quatre punts del segon.

Al grup 3 de 3a Catalana, l’Atlètic Valls es va imposar per 6-2 al Vilar davant de l’Altafulla. El conjunt de la capital de l’Alt Camp es manté en segona posició i ara ja  a un punt del líder.

En bàsquet, també bones notícies a la Lliga EBA, la jornada 17 ens va deixar la victòria del CB Valls per 78-81 contra el Sant Adrià. Els de Valls, acaben la jornada en setena posició amb 10 victòries in 10 derrotes.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear no va poder vèncer contra el Viladecans amb un resultat de 71-67. Després d’aquest enfrontament, l’equip vallenc acaba la jornada en desena posició amb cinc victòries i 10 derrotes.  

PUBLICITAT