El projecte guanyador dels pressupostos participatius 2018 de Valls encara no s’ha executat. Així ho ha denunciat l’Associació VallsGat, en un comunicat en el qual s’exposa que tot i que el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament del moment va fer una roda de premsa per tal de presentar els aspectes tècnics de l’obra, un any i mig més tard no s’ha fet res. L’entitat va aconseguir 80.000 euros per construir un local, a l’esplanada del carrer Oller i Rabassa de Valls, on poder fer les acollides temporals dels gats de carrer del territori fins a ser retornats a les seves colònies, als seus propietaris o fins a ser adoptats.

PUBLICITAT

Des de l’entitat afegeixen que el consistori, que havia de gestionar els diners, «ens ha donat una sèrie d’explicacions sobre gestió i burocràcia, concursos deserts i diners que hi eren i ja no hi són, motiu pel qual ens diuen que no es construirà aquest centre-espai». Des de VallsGat també destaquen que en aquest darrer anys els ajuts i subvencions que atorga el consistori ha estat insuficient. Per la seva banda, el concurs de licitació de les obres ha quedat desert i davant d’aquest escenari el projecte ha estat sotmès a revisió i s’està buscant una nova ubicació per a fer-lo viable. 

PUBLICITAT