Es planten més de 120 arbres al barri del Fornàs. Una actuació que, per valor de 125.000 euros, forma part de les millores amb nou arbrat que es realitzaran en diferents zones de la ciutat. S’espera que al llarg del mes de març s’hagi enllestit l’actuació. Aquest projecte al Fornàs coincideix amb el de modernització de l’enllumenat públic a tot el barri i la millora de la rambla central del passeig Tarradellas que començarà enguany.

PUBLICITAT

Simulacre dels bombers de Valls aquest divendres en un habitatge de la Plaça del Pati. La prova ha començat a les deu del matí i ha consistit en apagar un incendi en un habitatge on s’hi trobava gent a l’interior. Es tracta d’un simulacre d’evacuació al centre de la ciutat vallenca per veure la seva efectivitat. En aquesta prova hi ha participat un vehicle i mitja dotzena de bombers.

Valls aprova la convocatòria del Concurs de Relats Breus Sant Jordi 2020. La dotació total dels premis és de 1.220 €, repartits en diverses categories. La convocatòria d’aquest concurs, que convoca anualment la regidoria d’Acció Cívica i Joventut, es manté oberta fins el 9 de març. Els treballs es poden entregar per correu electrònic a concursrelats@valls.cat. O bé també es poden lliurar per correu certificat o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

El Centre de Lectura programa dues conferències més sobre els Vallencs Il·lustres per aquest mes de febrer. Unes conferències que divulgaran la vida i accions de Pau Baldrich i Martí, i d’Albert Felip de Baldrich i de Veciana. La primera conferència tindrà lloc dijous dia 13, a les 19:30 hores i la segona serà el dia27 de febrer, a la mateixa hora. Dir que les primeres conferències del cicle van tenir lloc al gener i van ser ben rebudes pel públic assistent.

L’ANC de Valls habilita autobusos per a tots aquells que vulguin anar a l’acte del Consell per la República a Perpinyà, el proper 29 de febrer. En l’acte hi participaran Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí. Els autocars sortiran a les 7 del matí de l’estació de busos de Valls, i tornaran cap a les 6 de la tarda. Els tiquets es poden adquirir encarregant-los a través d’un formulari que l’Assemblea Valls ha publicat a les seves xarxes socials, o presencialment, els dimecres de 6 a 8 del vespre al local del carrer de la Cort.

Aquest dissabte comença la nova temporada d’espectacles familiars de la mà de la companyia La Pera Llimonera amb la representació l’obra Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol. L’espectacle, recomanat des dels 4 anys, tindrà lloc a les 18 hores al Teatre Principal. L’obra ha obtingut el Premi millor espectacle Mostra Igualada 2019 i Premi Xarxa Alcover 2019.

I en la vesant esportiva diumenge arriba la 9ena Cursa Social Memorial Xavi Tondo i Volpini. Es farà un recorregut de 75 km per pobles de la comarca. La sortida serà a dos quarts d’11 del mati des del pavelló d’esports municipal del Fornàs.

PUBLICITAT