Una setmana més, els equips esportius de casa nostra es preparen per una nova jornada de competició. 

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls, rep diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al CF Martorell, el tretzè classificat. Els vallencs segueixen a la part alta de la classificació i volen seguir escalant posicions i sobretot no perdre cap punt. 

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls, visita dissabte a dos quarts de set de la tarda a l’Arboç A, el quart classificat. Els de la capital de l’Alt Camp afronten aquest partit en tercera posició a un punt del play off d’ascens.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear rep dissabte, a les sis de la tarda al CB Grup Barna A, el quart classificat. Les noies de Benet Ibáñez afrontaràn la jornada amb un balanç de cinc victòries i deu derrotes. 

PUBLICITAT