Fins a 200 persones s’aplegaven dissabte a la sala Kurssal per a participar en el dinar groc de Valls, que ha recollit més de 3.000 € per a la caixa de solidaritat, en un acte organitzat conjuntament per Valls contra la Repressió, l’ANC Valls, Òmnium Alt Camp i CDR Alt Camp. Durant l’acte es va comptar amb les actuacions musicals de Susannes, Els Magins, i Ernest Bertran i Bàrbara Flores. A més, va fer-hi un parlament Montserrat Feliu, mare del represaliat Joan Tortosa, que va llegir un missatge escrit per a l’ocasió de la presidenta Carme Forcadell. Josep M. Calbet va explicar la visita que dissabte al matí havia fet a Jordi Sànchez, a la presó de Lledoners, en representació de la Taca d’Oli.

PUBLICITAT

D’altra banda, l’ANC ha convocat una Marxa de torxes contra la repressió i a favor de la República. Serà el 16 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, i anirà de la plaça del Cementiri fins a la plaça del Blat. L’Assamblea posarà torxes a disposició de tothom i anima a la ciutadania a sortir al carrer per no normalitzar la repressió antidemocràtica de l’Estat espanyol i fer visible la voluntat d’aconseguir la independència.

PUBLICITAT