Els equips esportius de casa nostra han viscut un nou cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de Primera Catalana, bones notícies per la UE Valls que es va endur els tres punts a casa. El conjunt de Joan Antoni Pallarès es va imposar per 2-0 al CF Martorell, fet que li permet seguir en tercera posició a quatre punts del play off d’ascens.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls va empatar a domicili per 1-1 a l’Arboç. Aquest punt permet a l’equip de Albert Pérez mantenir-se en tercera posició a la taula classificatòria amb 41 punts amb una distància de dos i tres punts pel que fa al primer i al segon classificat. 

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear va vèncer 70-52 a casa contra el Grup Barna A. La victòria fa que les jugadores vallenques acabin la jornada en novena posició amb sis victòries i deu derrotes.

PUBLICITAT