Valls i el món del ciclisme han tornat a retre homenatge a la figura del ciclista vallenc Xavi Tondo, qui va morir el 23 de maig del 2011.

PUBLICITAT

Uns 188 ciclistes d’arreu del país es van concentrar aquest diumenge a la capital de l’Alt Camp per participar en la novena edició de la cursa social Memorial Xavi Tondo i Volpini organitzada pels Amics de Xavi Tondo, la secció ciclista del CB Valls, el Club Ciclista Tondo, l’Ajuntament de Valls i el Patronat Municipal d’Esports.

El tret de sortida de la prova es va donar a dos quarts d’onze del matí quan els corredors van encarar els 75 quilòmetres de recorregut passant per Vallmoll, la Secuita, Rodonyà, Vila-rodona, el Pont d’Armentera, el Pla de Santa Maria, Figuerola del Camp i Fontscaldes.

El guanyador de l’edició d’enguany va ser a l’sprint final per Benjamí Prades de l’equip Team Ukyo.

PUBLICITAT