Vallsgenera vol revitalitzar el viver d’empreses de Valls. Aquest és un dels objectius del 2020. Actualment el viver acull dos espais, un al polígon industrial on s’hi troben cinc empreses i un altre al centre urbà on n’hi ha una. Des del govern vallenc es vol potenciar el Viver o Centre d’Iniciatives Empresarials com un espai central en les polítiques de foment de l’emprenedoria, definint servei per incrementar activitat. Ens ho explica la Rosa Maria Rovira, presidenta de Vallsgenera

PUBLICITAT

D’altra banda, Vallsgenera també participarà aquest 2020, a partir del mes d’abril, del Programa d’Aprenentatge per a la Professionalització que representarà la formació i contractació de 21 persones i en el que hi participaran 14 empreses. Aquesta iniciativa és un programa pilot, que impulsa el Servei d’Ocupació de Catalunya, destinat a la qualificació professional de les persones en situació de desocupació i en risc d’exclusió social i laboral. Ens ho explica Àgata Prats, gerent de Vallsgenera

Les actuacions que es desenvoluparan aquest 2020 seran la formació, l’experienciació laboral mitjançant un contracte de treball i l’acompanyament en el procés d’aprenentatge.

PUBLICITAT