L’acte d’inauguració de «Obra sobre paper. Fons del Museu de valls» tindrà lloc aquest dissabte a les 12 del migdia. En els últims mesos, el museu ha adquirit un conjunt molt rellevant de dibuixos que ara es poden veure per primera vegada. En destaquen, entre d’altres, obres de Ricard Canals, Xavier Gosé, Marià Andreu o Joan Sandalinas. Les obres s’han adquirit en una important col·lecció particular de Barcelona i en diverses sales de subhastes del país. A més, també si podran veure obres d’altres artistes destacats com Tàpies, Miró, Dalí, Mercadé o Canals.  L’exposició s’estructura de forma temàtica, amb dibuixos de paisatge, de natures mortes, d’il·lustració, de temàtica parisina, així com figuratius, de línia més surrealista o d’abstractes. La mostra recull tot un conjunt de tècniques: el dibuix a llapis, a tinta, pintura, el gravat en les seves diverses modalitats i el collage. Es podrà veure fins el proper mes d’abril.

PUBLICITAT
PUBLICITAT