Un any més, i ja en van set, l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls ha preparat el projecte Xilofonada Poètica, un treball interdisciplinari que es serveix de la poesia per treballar la música en alumnes d’entre set i onze anys. En aquesta nova edició, el llibre que ha servit de punt de partida ha estat Zoo de paraules, de l’escriptor, mestre i editor Ramon Besora, publicació que ha estat finalista del premi Atrapallibres del Clijcat, Consell Català del Llibre infantil i Juvenil.

PUBLICITAT

El concert tindrà lloc el pròxim dimecres 19 de febrer, a partir de les sis de la tarda, al Centre Cultural Municipal de Valls. Hi prendran part uns 300 alumnes dels centres públics de primària de la ciutat i de la comarca de l’Alt Camp.

La voluntat de l’escola és de fidelitzar un projecte plenament consolidat que permet al centre liderar un treball d’art comunitari. A la vegada, la iniciativa permet oferir uns nous materials musicals creats expressament per a l’activitat i que contribueixen a la transformació de l’educació musical de la comarca. El concert, que tindrà entrada gratuïta, comptarà amb Rosabel Bofarull al piano i la direcció serà de Pol Berlinches.

PUBLICITAT