La producció de videodansa “E L L E” de DansPXL ha guanyat el Dance Cinema Award al Frostbite International Indie Fest de Colorado. Després de la seva estrena a Nova York, la peça s’inicia al circuit internacional de festivals de cinema amb aquest premi. Frostbite és un festival de cinema creat per tal que els creadors de cinema independent tinguin un espai on poder presentar els seus treballs. El festival consta de diferents categories i en aquest cas, “E L L E” ha estat premiada a la secció de millor film de cinema de dansa. Els curts guanyadors seran projectats en unes setmanes als Sneakyboy Studios de Colorado. “E L L E” és una peça rodada entre el període 2017 – 2019 entre els voltants de l’estació de tren de Valls i l’estudi de DansPXL, situat al carrer Colom. El videodansa està dirigit per Marta Arjona i parteix d’una idea original de la ballarina altafullenca i intèrpret de la peça Anita Àstrid.

PUBLICITAT
PUBLICITAT