El Patronat Municipal d’Esports de Valls organitza un any més la Caminada Popular que enguany arriba a la dotzena edició i que el proper diumenge 23 de febrer portarà als participants fins als aiguamolls del Pla de Santa Maria. Aquesta caminada, patrocinada per l’empresa Sorea, compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Camp, l’Ajuntament del Pla de Santa Maria, Bon Àrea, Fleca Flaqué i les entitats senderistes vallenques De 9 a 2, K + I la secció de Muntanya de l’AAEET.

PUBLICITAT

El regidor d’Esports, Enric Garcia, espera que es pugui arribar a la xifra de 700 inscrits.

Per la seva banda, David Segarra, tècnic del Patronat Municipal d’Esports, explica els detalls del recorregut de la caminada.

Aquest any la caminada serà solidària de nou amb la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. En concret, es proposa una col·laboració voluntària de 5 euros per persona o 10 euros per família.

Les inscripcions es poden realitzar a través del web del Patronat o presentant la butlleta d’inscripció al CEM del Fornàs o a les oficines del Patronat Municipal d’Esports del pavelló Joana Ballart.

PUBLICITAT