Una setmana més, els equips esportius de casa nostra es preparen per una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls, visita diumenge a les cinc de la tarda, al CFJ Mollerussa.  El conjunt blanc-i-vermell afronta aquest partit en tercera posició a quatre punts del segon classificat.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls rep dissabte, a un quart de set de la tarda, a L’Alcover, el tretzè classificat. Els de la capital de l’alt Camp, també afronten aquest partit com a tercers classificats.

A la Lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion, visita diumenge, a les sis de la tarda al CB Cornella, el tercer classificat. En disset jornades, els vallencs es troben en setena posició amb 10 victòries però, també 7 derrotes, tenen l’objectiu de sumar un triomf que els porti a la part alta de la classificació.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear va visitar, ahir dimecres, al CB Lleida amb un resultat final de 88-59.

PUBLICITAT