El primer dels actes serà diumenge, a les 12 del migdia, a la plaça de l’Oli, on hi haurà l’assaig dels elements de Carnaval de l’entitat i un tast popular de manxada. També hi haurà a la venda l’ampolla de Carnaval o la cinta d’aquest any, que dona dret a beure manxada durant la rua de dissabte.   L’element festiu que s’incorpora aquest any al seguici carnavalesc és el Bou de Carnaval. La seva presentació serà Dijous Gras, el dia 20, a les 18.30 h a la plaça del Blat, amb l’arribada de sa majestat, el Rei Carnestoltes, que vindrà acompanyat dels set ambaixadors, i el posterior bateig de la bèstia. Seguidament es farà paròdia d’un “encierro dels sanfermines”, que anirà des de la mateixa plaça del Blat fins al Pati. Tothom qui vulgui és convidat a vestir-se de blanc i amb ganes de córrer davant del Bou de Carnaval. El recorregut anirà fins a la plaça de l’Oli, on els elements realitzaran les tradicionals balladetes i es repartirà entre els assistents botifarra d’ou, caramels de Dijous Gras i un tast de manxada. Dissabte dia 22, a dos quarts i vuit minuts de dotze, des de la plaça del Blat, Anada al Desfici amb els Gegants de Carnaval, que acompanyaran el Rei Carnestoltes i la seva comitiva pels carrers del centre històric, tot anunciant que a la tarda hi ha la rua de Carnaval. A les set arribarà la Gran Rua i la sortida del Moixó Foguer. L’Àliga, els Gegants, la Mulassa i el Bou de Carnaval formaran part de la comparsa de l’entitat en la rua, que començarà a la plaça del Blat i acabarà al Pati, amb la ballada de tots els elements. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT