La Biblioteca Carles Cardó ha organitzat una nova sessió de contacontes, aquest cop Jeep Gasulla serà l’encarregat d’explicar Contes a la vora del foc. La saviesa popular, les llegendes, els contes, les cançons, durant molt de temps han reviscut a la vora del foc a través de la transmissió oral. En Jeep Gasulla proposa als nens i nenes de seure al voltant de la llar de foc i descobrir perles de la saviesa popular. Per això ens porta una veritable llar de foc a la Biblioteca…! Es tracta d’una proposta innovadora que ens apropa als orígens de la narració oral i la saviesa popular.

PUBLICITAT

La sessió tindrà lloc el pròxim dijous 27 de febrer a dos quarts de sis de la tarda i l’entrada és lliure i gratuïta. Aquest contacontes s’emmarca en la programació estable de la Biblioteca Carles Cardó on un dijous de cada mes s’explicarà un conte a la Sala d’actes dedicat als més menuts.

PUBLICITAT