Aquest divendres, a partir de dos quarts de sis de la tarda, tindrà lloc la Rua Infantil de Carnaval organitzada pel Centre Cívic de Valls. La comitiva sortirà des de la Plaça del Torrent del Titit en un recorregut que finalitzarà a la Plaça del Pati amb un concurs de disfresses. La regidora de Joventut i Acció Cívica, Laia Castells, posa en valor que, a diferència d’altres edicions, la rua estarà encapçalada per una Reina Carnestoltes.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el director artístic de la Rua, Raül Molina, exposa les novetats que hi haurà en matèria d’escenografia.

Una altra de les novetats d’enguany serà la no utilització de confeti durant l’itinerari. El regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, explica que l’objectiu d’aquesta mesura és reduir la presència de residus en actes al carrer.

Els nens i nenes de fins a 14 anys que vulguin participar al concurs de disfresses hauran de fer la inscripció al Centre Cívic abans d’aquest 19 de febrer a les 2 del migdia.

PUBLICITAT