Vistes generals del polígon petroquímic nord. Per ilustrar un tema que la meitat dels episodis de pudors del Tarragonès.

L’incident ha succeït aquest matí a la refineria de Repsol i de seguida Protecció Civil ha activat el pla d’emergències i ha confinat l’Institut Constantí per la seva proximitat a la zona. No obstant, després dels mesuraments realitzats pels tècnics de Medi Ambient de la Generalitat, i comprovar que no hi havia toxicitat en l’aire, s’ha aixecat el confinament a l’Institut Constantí.

Vistes generals del polígon petroquímic nord. Per ilustrar un tema que la meitat dels episodis de pudors del Tarragonès.
PUBLICITAT

Des de Repsol matisen que «els valors de concentració d’aquest compost en cap moment han suposat un risc per a la població» i expressen que entenen “la preocupació que pot generar un episodi d’olor d’aquest tipus» a l’entorn del Polígon Nord.

PUBLICITAT