Tornarà a acollir, per sisè any, la trobada de Vehicles Clàssics aquest diumenge 23 de febrer. Organitzada des de l’Escuderia Costa Daurada junt amb l’Ajuntament de Valls, l’acte es fa coincidir amb la temporada de calçotades i permet que els participants finalitzin així la seva estada a la ciutat. El regidor de Comerç i Turisme Òscar Peris agraeix un any més la implicació de l’Escuderia Costa Daurada i fa una crida a que els ciutadans gaudeixin de la trobada.

PUBLICITAT

Des de la mateixa Escuderia, Jaume Brunet explica que busquen sortides poc massificades. A primera hora del matí s’exposaran al Pati els diferents vehicles participants, després es farà la sortida anual des de Valls que comptarà també amb una visita al Museu de cotxes d’època Marc Vidal de Riudoms i es tornarà a la capital de l’Alt Camp per anar al Magatzem del vermut, al voltant de la una del migdia

PUBLICITAT